Zandsnuiven…

Ik had besloten om mefroi de avond van te voren al in te vlechten. Dan hoefde ze vandaag niet heel veel eerder met haar gatje van het gras af.  Zo gezegd zo gedaan en persoonlijk errug tevreden over het resultaat.

13179222_525150697671338_4118018964161792062_n

 

Daarna nog een kwestie van duimen dat ze het ook zou laten zitten. Ze is van zichzelf uitzonderlijk schoon. Zeker voor een schimmel, maar je weet maar nooit. Thank god had ze alles netjes heel gelaten. That’s my girl!

 

13239426_525444577641950_8052318481391797625_n

 

Helaas liep het daarna allemaal iets anders. We gingen en we kwamen thuis met: 1 dikke blauwe knie, een bult op het scheenbeen, een blauwe bil, een gedeukt ego, heksje over de piemel, ikke over de piemel en geen ring van dichtbij gezien.

Heksje was op deze locatie net als de vorige keer spooky, maar kon er nu redelijk vlot doorheen rijden. Ze begon net de ontspanning te vinden. Ik rijd linksom op de binnenhoefslag langs de deuropening (die vond ze nog altijd niet iets om heul dicht langsop te gaan). Andere ruiter komt rechtsom aan in galop over de hoefslag. Ik dacht nog ik moet even roepen dat ik op de binnenhoefslag blijf en toen was het kwaad al geschied. Andere ruiter pakt netjes de binnenhoefslag en pony wijkt op dat moment verder naar binnen uit voor de deuropening. Mijn knie kletst vol tegen die van de andere ruiter op. Ik word het zadel uit gelanceerd en beland er achter. Heksje voor de tweede keer over de piemel en zet het op een lopen….geen houden aan dus een rondje zandhappen.

Tja en daarna was er met ons beide even geen land te bezeilen. Lef en doorzettingsvermogen hadden per direct een last minute naar Timboektoe genomen en faalangst stond met zijn koffertje  in de hand al met de voet tussen de deur.

Na een paar minuten aanklooien besloten om me af te melden. Even de druk en verplichting van nog een proef moeten rijden er af. Had uiteraard deze en gene nog een mening over. Gelukkig heb ik de koppigheid van een ezel ….geen proef dus.

Besloten om er even af te gaan. Beide tot bedaren te komen. Er weer op en doel gesteld dat we net zo lang zouden blijven rijden tot we allebei weer normaal ons dingetje deden. Pony bleef wel wat spooky, maar zelf weer de rust kunnen vinden om te rijden.

Kost wat, maar dan hebbie ook wat. Gevraagd en ongevraagde dingetjes zeg maar.

Voor de ramptoeristen…..ja het staat op beeld. 

 

2 antwoorden
 1. Marieke en Marlon
  Marieke en Marlon zegt:

  Jee zeg…jullie kunnen zo bij het circus! (zonder gekheid: Heftige val en nare ervaring voor jullie allebei… 🙁 )Marlon en ik zitten ff lekker op je site te neuzen, want Marlon is een enorme Heksje fan! (en ik ook!!!!! 🙂 Wanneer komen de Heksje stripboeken en Heksje dekbedovertrekken op de markt? 😉

  Beantwoorden
  • Susanne
   Susanne zegt:

   Gelukkig is de nare ervaring al weer even geleden en heb ik van de juf Ineke een goede motiverende schop onder mijn gatje gehad. Paar weken later konden we 3 wp en een overall 3e plek ophalen.
   Tzt dat een rijke sponsor tref die ook heksjesfan is …. wie weet!!!!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *