Connemara demoteam

Waar het mis ging weet ik niet….alhoewel ik weet het wel ….iets met zeggen dat er niks in de agenda staat. Oeps foutje bedankt en zo rij je ineens op de zondagmorgen als stand-in aan kop in het connemarajeugd team. Gemiddelde leeftijd met mijn bijna uchekuchuche34kuchucheuche jaar flink omhoog getrokken, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Mijn witte loeder heeft zich weer van haar beste kant laten zien.

_MG_0143

 

Beetje dribbeldedribbel aan de hand en natuurlijk nog even theemutsen of ze wel of niet over het bakrandje kan stappen. Met behulp van een begeleidend handje bleek dat ze niet gelijk doodging als ze er overheen zou gaan. Weer opgelost. 
Lekker losgereden en zo gaandeweg werden de koppels gevormd en kreeg iedereen de nodige instructies van Eline aka commandant aka kopvrouw aka die ene rooie.

Als we elkaar passeren moeten we elkaar de linkerhand kunnen geven. Oh ja …. behalve als we bij B of E gaan afwenden….dan moet je elkaar de rechterhand kunnen geven. Hmmmzzz volg de rest maar gewoon en boem is ho.”

 

Voordat we daadwerkelijk de proef gingen oefenen eerst nog de finetuning of de bedachte setjes goed bij elkaar zouden passen. Heel tof ook dat de Eline-stand-in erg leuk gestuurd heeft. Mijn witje was vooral gek op Jou…..”Joutje mijn zoetje….hmmm

_MG_0150

 

Na een paar kleine wisselingen en soms een pony met een eigen mening was de colonne met 8 pony’s gevormd. Whoppa. Kleine ruiterwissel bij Jou en even de tijd om te stappen. Tijd voor het echte werk.

Moest zelf even schakelen toen we eenmaal gingen splitsen en in die ‘ouwe’ grijze massa moest graven wat de volgende lijn ook al weer was.  Het was even blanco daarboven. Thank god niet verkeerd gereden (die eer heb ik aan anderen overgelaten ) anders was het nog dikke vette ruzie met mijn perfectionist geworden ook.

Synchroon hupsen met Jou. Gesierd door mijn bochel en gierennek.  Hopelijk trekken mijn supervette laarzen (had ik dat al gezegd ) de aandacht.

_MG_0164 _MG_0167

 

Passeren op de middenlijn.

_MG_0207

 

Uiteraard allemaal onder het genot van het geluid van Enrique. Tja en als de dames de muziek niet aan krijgen dan moet er natuurlijk een man(netje) bij komen. Altijd handig die hulp in de huishouding.

_MG_0184

 

Je bent een pony of je bent het niet. Even snacken tussendoor. Ze kan het hebben….

_MG_0229

 

Gebroken lijntje.

_MG_0192

 

Niet helemaal mooi gelijk, maar ik vind mijn eigen pony zo stoer.

_MG_0179

 

Oftewel gewoon een feestje. Genoten van mijn geweldige witje, de gezelligheid en het eten. Dank daarvoor!
Zo ziet het feestje er in bewegend beeld uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *